Wednesday, July 1, 2009

Happy Birthday To Me..1 July 2009






Hai all,today besday aku.Genap la usia aku 27 tahun.Muda lagik sehh..Ibu muda..hehe..Actually,mlm tadi da celebrate besday dgn hubby & balqish.Hubby bawa aku mkn kt Seoul Garden..Makan steamboat..sedap beb..ade bbq style lagik..tapi aku lupa daa nk take pic sbb bz dgn balqish yg tak le dok diam tu..Qish,geram tul ibu dgn qish..tp nsb baik comel,kalu tak da kena da..haha
Thousand thanks also to all my office mate nor,wendy,azah,siew wei,falah,samsiah,izie,rozita,eng,edmund termasuk la my boss mr ow yg bersama celebrate besday aku..malunya..da lama tak celebrate ramai2,slalu ngan my hubby je..Actually,besday ni celebrate utk aku & mr eng..Tadi we all makan kat 'Screaming bananas'..tpt yg slalu we all choose utk celebrate apa2 occasion..
Sempena Birthday ni,aku nk wish semoga aku sentiasa bahagia dgn family aku,kesihatan baik,dapat jd isteri terbaik utk suami,jd ibu terbaik utk balqish,jd anak yg baik utk mak abah and last but not least..lebih matang dalam berfikir..haha..seiring dgn umoq aku..
Semoga aku berjaya dunia dan akhirat..To my parents,mak & abah,tima kasih krn lahirkan saya,tima kasih krn mendidik saya,tima kasih krn memahami saya & tima kasih krn menjadi mak abh yg terbaik utk saya..To my hubby,luv u so much;)





P/S: Pictures tak bape elok..pakai tepon nokia murah..hehehe






4 comments:

Haza Wahida said...

Happy Belated B'day lisa.

Queenin Murni said...

happy birthday lisa!!!!!

kamuk sudah tua!! heheheheh!!

ainalisa said...

Haza,
Tima kasih kawan!

ainalisa said...

cik queenin,
tima kasih kawan!
mana tua daa..masih ganteng lagik..haha