Monday, March 23, 2009

Naik Beskal Di Hujung Minggu...












Weekend arituh aku g main beskal ngan ofis mate aku kat Bukit Cahaya Sri Alam..Best + penat giler..Sonok giler main beskal ngan Ika,kak nor,aisyah,kawan ika & samsiah..derang sume ni otak gile2..tambah lagi yg nama ika tu..kuikui..ade sorang lagi yg x ikut,falah nama dia..nak kawin,so bz sket ngan abe donde..kuikui..

Ha..msti korang tertanya..mana anak aku?hehe..aku minta baby sitter aku jaga sbb hubby aku pon ade hal..sometimes we have to enjoy our life with friends although we have family..as long as we know our limit...yesssza(thanks sifu amy..keke..)

Kat sana kitorg naik beskal sampai atas bukit tu..bile naik sume pancit,tp bila nk turun bukit sume happy..bila dh penat naik beskal,kitorg naik bas lak..dpt la nengok view dlm hutan tu..ramai gak parents bawa anak2 beriadah..good activity..
Kat sana ade macam2 activities..ade x-treme activity gak..and ada banyak taman yg boleh dikunjungi..tapi malangnya,we all haritu tersilap jalan..tak jumpe la taman2 tu..jumpa kebun buah je..haha..i'm sorry..aku x ingat jalan daa..aku g masa bercinte ngan abg dulu..haha..

To my ofis mate..lain kali kita redah lagi ekk..adios..






1 comment:

ika said...

camne aku plak leh giler ni?? aku ke?? ahaha... wei.. jom redah lagi.. syok ooo...