Thursday, June 11, 2009

My Work Place








Ini la meja keja saya...walaupun di opis,pic si comel kecik ni msti ada..wish u wif me evry day...


Tapi dimana pic kekanda saya?alamak,tade la..saya hanya simpan di wallet saya..kenapa bila da ade anak kita hanya letak pic anak je,nape kita tak letak pic istri or husband?


maybe jawapan saya..tamo exposed sangat..haha..nanti husband saya glamer...kakaka..


Meja saya bersih tau..Tiap-tiap jumaat,kita ade 5S..kita bersihkan sindri meja & ofis..tapi kalo saya bnyk keja,meja saya tak rupa meja..haha..maybe rupa timbunan kertas!


saya syg pc saya sbb kat sini la saya dpt chatting ngan kawan2 saya..hehe




9 comments:

Annif Annas said...

cik aina.
masih igt? di majlis perkahwinan kakak / abang ika di kampung pasir raja, johor?

heh. cume nak tanye..
encik suami anda ade meng-shoot photo "kami"..
boleh kirimkan copy lewat email?

annifannas@gmail.com

terima kasih daun keladi.

Haza Wahida said...

muyskil bersih je meja..ko keje tak ni hihihi

Queenin Murni said...

mmg tak advisable kite letak gambo partner kat meja. sebab.. kalau stress ngan partner..nanti kita tambah stress bila terpandang gambo dia.. tapi anak.. bila terpandang, ko akan rasa : "Here's one good reason why i have to keep on surviving!"

Cair hati bila teringat anak kan?
:P

ainalisa said...

En Annif,
Hai..Terima kasih visit blog ni..Saya still ingat sepasang couple yg bermuka nak serupa..hehe.kawin cpt beb,ade jodoh tu!Ok nnt saya emailkan photo kpd anda..tapi tunggu ya sbb kami tak expose gambar b4 album diserahkan pada pengantin..nnt akhir bulan,saya send pada anda ya..hehe..tunggu..kalo tade akhir bln ni,ingatkan saya ekk..

ainalisa said...

Puan Haza,
Ni tandanya tade keje yg tetunda..always finish on time maaa..hehe

ainalisa said...

Cik Queenin,
Yela,u get da point..our baby will never dissapointed us....thanks God to da 'gift'..

khai said...

oooo...berchatting..bukan buat keje yer??? MR OWWWWWWWW... si lisa nie dok berchatting jer nie

ainalisa said...

haha..chatting sikit je,wat keje banyak..haha..finance maaa:)

Annif Annas said...

hahaha.. serupe yeh?
ntah la.. kalau dah mmg jodoh.. insya Allah..

ok thanks.
ujong bulan nanti akan diingatkan..