Wednesday, June 3, 2009

RINDU BALQISH....






Aleeya Balqish...My baby....Rindunya ibu & abah kat dia....

Ha,korang mesti suspen kan...apasal aku rindu kt anak aku?Where is my baby?

Uwaaa...actually,balqish dah dibawa ke kg selama 2 weeks,tinggal bersama opah & atuknya..

Baby sitter aku minta cuti..pastu lak,aku & hubby ade job photographer utk wedding kt johor..nak bw balqish,1000 kali aku pikir coz long journey mmg payah skit..tambah lagi balqish skang ni da tak dok diam..so,our decision,to bring balqish back to kampong..lagipun baby sitter nk cuti,tu yg lama sampai 2 weeks...and kalo kat kampong,lagi selamat..OMG!Rindu bangat aku kat anak aku nih..

Bila aku call dia,mak metua aku kata..dia suka benor la dok kg,ye la kt kg luas..puas dia nk main..tp dia tamo ckp dgn aku..slalu kalo kasi h/phone bukan main pandai belakon..helo..helo..tp bila dgr sore aku,trus dia diam..maybe she also rindu kat ibu & abah kan..



Apa2 pun,bila balik opis,rasa sayu sgt..slalu ade dia mengharu birukan keadaan..sampai temperature abahnya naik...kakaka..tp bila tade,rindu sgt..si kecik yg jln tonggek menegekor je ibu pegi mana...huhu..so cute..tak sabar nak jumpa balqish...




4 comments:

Queenin Murni said...

ni namanyer.. sayang anak tinggal2kan.. eheheheh!!

Queenin Murni said...

amy dah beranak.. tau?

ainalisa said...

haha..tak leh la nk tinggal..menangis aku..tak sabau tggu next week!

Haza Wahida said...

weii lamanya 2minggu. aku tak sanggup tinggalkan kat kg walaupun mak aku nak berpuluh kali kata nak jaga dia hhuhuhu