Sunday, February 1, 2009

Besday Balqish 1 Year...






Actually birthday balqish 02.02.09 tapi kitorg wat in advance 01.02.09.Celebrate besday dia kt kampung..best skit sbb kt kg ada opah2 & atuk2 dia,include makcik pakcik.Kira meriah gak la,ade satay,nasi impit,bihun grg,kuih-muih,pulut kuning opah shidah & kek.
Riuh tak tau nk cakap la sbb family aku kan besar,anak2 makcik pakcik aku mmg ramai.Bila bagi belon & benda tiup2 tu,gamat gile la suasana..Balqish lak mmg terpinga-pinga la tgk keriuhan party dia,almaklumla..baru first time sambut besday..Arini dia pakai baju pink & cekak butterfly kat kepala,comel sangat..
Banyak gak la dia dpt present..Qish dpt teddy bear besor dr abahnya(abah dh lama janji nk belikan...kuikui),teddy bear putih dr pakciknya,alat muzik dr family aunty,baju comel dr opah uda & opah cu,bunny dr jiran sbelah umah,duit2 sumbangan & satu lagi dpt kambing dr opahnya...dasat tu beb,dpt kambing sekor..korang tak caya?korang tengok aa.. picture..haha..Anyway,thanks everybody yg hadir & hadiah2 yg diberikan..

Lagi satu Qish pun nak ucapkan thanks utk baju2 yg mak long & mak ngah hadiah kan arituh..thanks ya..lain kali bagi la lagi ya..kuikui..
Semoga balqish happy dgn small party yg abah & ibu organizekan..thanks to opah sabtiah,opah shidah,atuk zul & atuk nun..
Semoga Balqish sentiasa dilindungi Allah..Ibu & abah love u so much..

2 comments:

amydala said...

ngaper qish masam jer nih??? org besday senyum laa ckit sayang....kekeeee

ainalisa said...

mi,dia tak sihat.then cultural shock sbb kena serbu dgn sepupu2 aku..tu yg muka cam takut2..haha